A total of 41 reviews4.05/5.00
1/5
2024-02-19
Dobry dzień. Moje zamówienie nie zostało zrealizowane, jeszcze go nie otrzymałem. Kiedy to zostanie zrobione?
Ирина, Київ
Is it useful?: 00
1/5
2024-02-17
Я досі не отримала своє замовлення. І ще довелося сплатити 1000 грн за розмитнення товару.
Анастасия Андреевна, Киев
Is it useful?: 00
5/5
2024-02-17
Олександр, київ
Is it useful?: 00
2/5
2024-02-05
Дуже довго. Від нової пошти інформації ніякої немає
Vladyslav Olegovych, Петропавлівська борщагівка
Is it useful?: 00
5/5
2024-01-28
Олександр, Київ
Is it useful?: 00
1/5
2023-12-29
Замовила кросівки 19.12. З того моменту нічого не прийшло, вони досі не в Україні, на новій пошті їх нема. Обіцяли доставку спочатку 5-8 днів, українська сторона не відповідала на мої повідомлення в пошті, потім сказали що 9-12 днів. Це означає що кросівки повинні бути максимум 31.12 тут. Це подарунок на новий рік. Все ще чекаю, але більше замовляти тут не буду. Нажаль ви втратили клієнта таким обслуговуванням.
Яна, Словʼянськ
Is it useful?: 00
1/5
2023-12-29
Я не отримала своє замовлення. I didn’t get my order
Arina, Київ
Is it useful?: 00
5/5
2023-12-24
Дмитрий, Харьков
Is it useful?: 00
5/5
2023-12-10
Щиро дякую за чоботи! Вони зручні й теплі. Моя донька задоволена
Людмила, Погреби
Is it useful?: 00
5/5
2023-12-10
Розмір підійшов, кросівки дуже зручні, рекомендую дану модель. Дякую за швидку доставку
Людмила, Полтава
Is it useful?: 00
5/5
2023-12-09
неделю ждал прошло все впорялке
Станислав, Полтава
Is it useful?: 00
2/5
2023-12-08
вказали не вірну ціну більше( 150+євро, а мало б бути 149 )тож в мене з'явилось багато проблем з доставкою та податок .
Маргарита, Київ
Is it useful?: 00
5/5
2023-12-08
Олег, Київ
Is it useful?: 00
1/5
2023-12-08
Замовлення хоча й прийшло швидко, але це не оригінальні кросівки. Повне розчарування.
Христина, Львів
Is it useful?: 00
1/5
2023-12-06
Розмір штанів не відповідає дійсності. В мене в чоловіка такі самі штани як я замовила у вас. в тому ж розмірі, але з вашого магазину прийшли в два рази менші. Я заплатила 300 грн за доставку, тепер аби повернути гроші або зробити заміну розміру, я маю чекати більше ніж місяць, та ще й понести витрати в розмірі більше ніж 600 грн за доставку до мене, потім на склад назад і потім знов до мене. Сервіс жахливий! Менеджер по телефону не володів інформацією та кинув слухавку. Я скрізь залишу цей відгук бо це жах!
Дарія, Київ
Is it useful?: 00
All presented opinions are collected only from customers who have made a purchase in the shop and could not be changed by the shop. Their authenticity is guaranteed by IAI sp. z o.o., the supplier of the IdoSell system, dedicated to running a professional online store.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel